Kozmetikumok, háztartási tisztítószerek, információk hálózatépítés, regisztráció 

Blog-Aktualitások

 

Már jócskán benne vagyunk a hónapban, de nyugodtan lapozz bele a júliusi katalógusba! Csak néhány, a legkelendőbb termékekből:

Lapozz bele

2019.05.07

..... a néhány napja már futó májusi katalógusba ! Többek között az újdonságként megjelenő hajfestéket is megtalálod rögtön az első oldalon:

Pakold tele a kosaradat a Farmasi csodás termékeivel, és ha 14.400 ft feletti a rendelésed végösszege, akkor nincs postaköltséged! Ha még nem vagy tag, regisztrálj, és vásárolj 23 % kedvezménnyel! Részletekért keress!

A regeneráló tisztító gél mélyen tisztítja bőrét és eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, sminket és az elhalt hámsejteket. Tisztítja és megnyugtatja a bőrpórusokat. Tiszta, egészséges megjelenésű bőrt hagy maga után, ami készen áll a további bőrápolásra. Alkalmas minden bőrtípusra. Bőrgyógyászok által tesztel érzékeny bőrtípuson. Különleges...

A Farmasi gyár-létesítménynek nincsenek kéményei ugyanis Light-tech integrált berendezésekkel dolgoznak és a felszabaduló energia újrahasznosításra kerül ezáltal a környezetet sem szennyezik. Minden Dr.C. Tuna termékszabadalmaztatott és gyógyszertári tisztaságú,sőt egyes termékeket orvosi receptre is kiírják Törökországban! A Dr C.Tuna termékek...